Miresevjen

Pak me poshte do gjeni 3 platforma te ndryshme ku mund te chatosh. Te shoqeruar me ikonen perkatese se nga cila paisje mund te chatosh! Zgjidh ate qe te pelqen ty me shume :)

RISI Tashmë me platformën Kiwi IRC mund të bëni Video Chat & Call dhe Voice Call Falas!

KiwiIRC

Ju sygjerojme te perdorni kete platforme per stabilitet me shume!
KiwiIRC renditet i dyti dhe jo pak i perdorur. I shpejt dhe fleksibel ne cdo paisje e mbi te gjitha eshte stabile!


TheLounge

Kete platform mund ta perdorin te gjithe ata qe kycen ne chat nga telefonat mobil!
TheLounge eshte aktualisht me i perdoruri ne chatin Argetohu. Kompatibel per telefon dhe per pc!


Mibbit

Mibbit citohet si platforme e vjeter dhe qe perdoret me se shumti nga "te vjetrit"!


Copyright (c) 2021 all rights reserved Argetohu.eu